Til forsiden

Om mig

 
Jeg er født i Alderslyst ved Silkeborg i 1939, den 27. oktober, knap 2 måneder efter, at tyskerne indvaderede Polen og startede 2. verdenskrig. Og krigen var for længst slut, da jeg begyndte i skolen.   Efter eksamen blev jeg præst i Øster Velling, som nu kommer med i Nyranders kommune. I 1973 tog jeg initiativ til at starte en FDF-kreds i Stevnstrup.
Jeg ville egentlig have været lærer. Men da min far skulle undersøge mulighederne på seminariet, tog han fejl af bygningerne og fik mig meldt ind på gymnasiet. Her fik jeg interesse for teologien og glemte alt om seminariet.  
Jeg kom snart i søndagsskole. Og da jeg var 9 år kom jeg i FDF. Efter konfirmationen kom jeg med i KFUM-drengene.   I 20 år har jeg arbejdet med slægtshistorie og lokalhistorie. Det er der blevet mere tid til efter at jeg er gået på pension. Desuden er jeg kommet med i menighedsrådet - især aktivitetsudvalget
  På universitetet var det især Det nye testamente, som intereserede mig. I 1964/65 kom jeg til universitetet i Strasbourg og studerede bl.a. Albert Schweitsers Jesus-bog i det hus, hvor han skrev den. Dér boede jeg i 8 måneder.